DEFINITII GENERALE                                       

DADAS, www.dadas.ro, numit in continuare DADAS, este brandul societatii Comerciale SC BORUZ SERV SRL, organizata in baza legii romane, cu sediul in CONSTANTA, SOSEAUA MANGALIEI INTERSECTIE CU AUREL VLAICU NR 84, DORALY MALL, ETAJ 1, STAND 151, CONSTANTA, cod de identificare fiscala 34841938, inregistrata la Registrul Comertului sub nr J13/1709/2015                                                


SITE/DOMENIU:

 • toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
 • continutul oricarui buletin informativ sau e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre DADAS prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al DADAS UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de DADAS intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care DADAS are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitore la DADAS,  sau alte date privilegiate ale acesteia.

SERVICIU – serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITE-ULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. Telefonic).                                                                             
UTILIZATOR – Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre DADAS si acesta.                                                     
CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur UTILIZATOR accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.                                      
CLIENT – Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre DADAS si acesta, sau persoana fizica sau juridica care beneficiaza de pe urma produselor si/sau serviciilor oferite de DADAS.

TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre DADAS catre Client indiferent de modalitatea de livrare.       

                                                                                              
CONTRACT la distanta – conform definitiei cuprinse in O.U.G ( Ordonanta de urgenta a Guvernului ) nr. 34/2014.

1. POLITICA GENERALA

Acest document stabileste termenii si conditiile de utilizare ai siteului/continutului/serviciului de catre utilizator sau client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre DADAS si acesta.                                     
1. a. Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public www.dadas.ro.
1. b. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului/serviciului, implica aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele termene si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.
1. c. Prin folosirea siteului/continutului/serviciului, Utilizatorul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse siteului, continutului, serviciului, DADAS sau oricarui tert cu care DADAS are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.                                                    
1. d. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru document:
1.d.1. Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de DADAS  prin intermediul siteului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea DADAS de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea DADAS.
1.d.2. DADAS va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
1. e. Clientul / Utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.                                      
1.f. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 1.4, acesta poate sa contacteze DADAS, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la DADAS destinate acestui scop.                            
1. g. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unui Contract, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de DADAS.                           
1. h. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de DADAS si isi revoca acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unei Comenzi, DADAS va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

2. Continut

2.a. Continutul informativ/imagistic prezentat pe siteul DADAS este proprietatea intelectuala a DADAS.


2.b. Clientului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de DADAS, includerea oricarui continut in afara siteului DADAS, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al DADAS asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al DADAS.

2.c. Orice continut la care Utilizatorul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre DADAS si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea DADAS cu referire la acel continut.
2. d. Clientul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale documentului.
2. e. In cazul in care DADAS confera Clientului/Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelori continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea DADAS pentru respectivul Utilizator, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.                                                            
2. f. Nici un continut transmis catre Utilizator sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea DADAS si/sau al angajatului DADAS care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.                                                  
2. g. Orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de Acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa.

3. Contact

3.a. DADAS publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre Client sau Utilizator.                                       
3. b. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Utilizatorul sau Clientul permite DADAS sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloace electronice.
3. c. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea DADAS de a contacta Utilizatorul sau Clientul.
3. d. Accesarea siteului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate DADAS se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului sau Clientului si DADAS, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea DADAS in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.                                     
3. e. DADAS isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

4. Politica de vanzare online

 • a. Accesul la serviciu este permis oricarui utilizator care poseda sau isi creeaza un cont.                                      

4. b. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Utilizatorul va trebui sa accepte prevederile documentului.                           
4. c. DADAS poate limita accesul clientului la serviciu, in functie de comportamentul sau anterior.                              
4. d. Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi clienti.
4.  e. In situatia in care se descopera accese de acest gen, DADAS isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul clientului la continut sau serviciu.

5. Produsele oferite de DADAS

 • a Produsele comercializate prin intermediul www.dadas.ro sunt noi, in ambalajul DADAS si In momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv DADAS isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a DADAS.                     

5. b Preturile prezentate nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit  in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.                                  
5. c Chiar daca, in ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii DADAS. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 14 de zile de la data primirii produsului.                             
5.d DADAS nu ofera nicio garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia DADAS de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

6. Valabilitatea ofertelor

6.a. DADAS isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe site fara notificarea in prealabil a Utilizatorului sau Clientului.                                 
6. b. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.                
6. c. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.
6. d. Pretul de achizitie al produselor sau serviciilor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor.                               
6. e. Pretul de achizitie al produselor si/sau serviciilor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.                                     
6. f. Clientul poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract, doar in cazul in care metoda de plata aleasa de acesta este ramburs.                          
6. g. Clientul poate renunta la produsele si/sau serviciile achizitionate prin contract, conform art. 13.                               
6. h. Promotiile si reducerile se aplica doar in perioada mentionata pe materialele de promovare, iar preturile se calculeaza conform conditiilor stipulate in cadrul acestora.                         
6. i. In cazul returnarii produselor aflate in promotie: Daca prin inlaturarea unui/unor produse nu se mai respecta conditiile stipulate pe materialele de promovare, pretul produsului/produselor ramase in comanda se calculeaza fara aplicarea promotiei!

7. Comanda online

7.a. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.                                    
7.b. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.                        
7. c. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca DADAS poate sa il contacteze, in urmatoarele scopuri / situatii, prin orice mijloc disponibil / agreat de DADAS, in functie de scop/situatie:                                
7.c.1. Validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de Client.                                          
7. c. 2. Validarea de catre Client a contravalorii comenzii efectuate, conform art. 8.c.1, si incluzand in functie de situatie si alte servicii cu valoare adaugata (i.e. transport, etc)                                   
7.c.3. Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor.
7. d. DADAS poate denunta automat comanda efectuata de catre Client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:                                  
7. d. 1. Datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte
7. d. 2. Activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea DADAS si/sau partenerilor acestuia
7. d. 3. fara nicio justificare.                                   
7.e. Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat coform 8.c.                                           
7.e. Din momentul in care Clientul valideaza contravaloarea comenzii efectuate sau in care DADAS informeaza Clientul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in O.U.G ( Ordonanta de urgenta a Guvernului ) nr. 34/2014, denumit in cuprinsul acestui document Contract, la care se anexeaza, dar fara a se limita la, prezentele Termeni si Conditii.
7. f. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea DADAS, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.                         
7. g. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii.                                 

7. h. Este permisa folosirea unui singur voucher de catre Client pe o comanda efectuata online. Folosirea a mai multor vouchere va duce la anularea comenzii de catre reprezentantii DADAS.                         
7. i. Programul de preluare al comenzilor este de luni pana vineri intre orele 10.00 – 17.30, livrarea urmand a se efectua de luni pana vineri intre orele 9.00 – 16.00.

8. Sfat de masurare

Ca sa fiti siguri ca produsul pe care il doriti vi se va potrivi, va sfatuim sa  luati un centimetru si sa va masurati, direct pe corp. Atentie mare insa sa nu va pacaliti si sa trageti prea tare de centimetru!            
Daca dupa masuratori va incadrati in doua intervale de marimi, atunci va  sfatuim sa alegeti marimea mai mare. Teoretic aceasta se va potrivi mai bine.

9. Plata produselor

9. a Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul www.dadas.ro conform acestor “Termeni si Conditii” se poate efectua in avans sau la livrarea produselor (ramburs). DADAS isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.
9. b Plata in avans se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre DADAS la adresa de email – magazin.dadas@gmail.com. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul DADAS.

10. Livrarea

10.a Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid.

Termenul de livrare al produselor este cuprins intre 3 si 7 zile lucratoare, in functie de tipul livrarii. DADAS isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor, prin contactarea clientilor telefonic sau via e-mail.

Livrarea produselor se face prin firmele de curierat disponibile.

Pentru livrarea Standard a produselor prin intermediul curieratului rapid se va percepe o taxa de transport in valoare de 25 lei, indiferent de zona de livrare.

Datorita programului firmelor de curierat, in weekend nu se fac livrari. Acestea se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte de a livra coletul, veti fi contactat telefonic de catre curier pentru a confirma prezenta dumneavoastra la adresa mentionata.

10.b In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu DADAS, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.                                      
În cazul clienților care au in istoricul comenzilor livrări refuzate , DADAS își rezervă dreptul de a nu expedia comenzile ulterioare decat dupa efectuarea plătii in avans a acestora.                                

10.c Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si functioneaza si o reprezinta semnatura pe documentele fiscale legale. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.                                                

10.d  DADAS isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de DADAS care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.                          

10.e Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de DADAS fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de DADAS de la acest client.

12. Returnarea produselor

12.a. Clientul DADAS poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:                   
12.a.1. Produsul care nu este conform cu specificatiile de pe site
12.a.2. Coletele ce prezinta deteriorari severe nu trebuiesc primite si desfacute ci trebuie sa fie refuzate in momentul primirii.                
12.a.3. Produsele ce au fost livrate gresit                 
12. c. Clientul este obligat sa notifice, intentia sa de ai fi inlocuite produsele achizitionate, conform art. 13.a.4, prin orice mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/etc) in termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor, in conformitate cu art 13.a.5.                                                 
12.d. Clientului care a notificat DADAS conform art 13.a.2 / art 13.a.3, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate la DADAS in maximum 14 zile calendaristice de la data expedierii notificarii, in caz contrar DADAS  considerand cererea nefondata/invalida.                                 
12. e. Clientul DADAS nu poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, si/sau nu poate pretinde oricare alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele scopuri sau situatii:                       
12. e.2. Cererea de returnare in cazul art. 13.a.2 sau 13.a.3 cauzata de oricare situatie prevazuta la 13.1 are data de expediere care depaseste perioada de 14 zile calendaristice prevazute conform art 13.1.5, din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.                                       
12. e.3. In cazul returnarii produsului cu una dintre cauzele declarate in art. 13.1, produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte, CU SIGILIUL DE SECURITATE INTACT si documentele care l-au insotit).                                           12. f. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 de zile de la data receptionarii produselor, prin virament bancar.
12. g. In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, conform 13.1.4, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.
12. h. In cazul in care Clientul care a returnat un produs in conformitate cu prevederile art 13.1.4, iar DADAS nu dispune de un produs identic pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului si in conformitate cu 13.6.                                                     
12. i. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.
12. j. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client                                                
12. k. Ruperea sigiliului de securitate atrage dupa sine scoaterea produselor din categoria celor returnabile                               

Este necesara completarea unui formular de returnare. Produsele returnate se trimit la adresa  SC BORUZ SERV SRL, cu sediul in CONSTANTA, SOSEAUA MANGALIEI INTERSECTIE CU AUREL VLAICU NR 84, DORALY MALL, ETAJ 1, STAND 151, CONSTANTA, ROMANIA.

13. Frauda si SPAM

Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul www.dadas.ro este gazduit de serverele unei terte firme. DADAS nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. DADAS nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.dadas.ro. DADAS nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.dadas.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.


13.1. DADAS nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin nici un mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.
13.2. Clientul / Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.                            
13.3. DADAS declina orice responsabilitate, in situatia in care un Utilizator / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele DADAS                          
13.4. Clientul sau Utilizatorul va informa DADAS asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.                                  
13.5. DADAS nu promoveaza SPAM-ul.                       
13.6. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia.                        
13.7. Comunicarile realizate de catre DADAS prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.                         
13.8. Urmatoarele scopuri atinse sau nu vor fi considerate tentativa de fraudare a siteului/continutul si/sau DADAS si se va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa sau a(u) atins acest(e) scop(uri):                              
13.8.1. de a accesa datele de orice tip ale altui utilizator/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.                      
13.8.2. de a altera sau altfel modifica continutul siteului sau Continutului expediat prin orice metoda de catre DADAS catre Utilizator / Client      
13.8.3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul
13.8.4. de a accesa sau a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre DADAS catre Utilizator/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

14. Limitare de responsabilitate

14. a. DADAS nu poate fi tinuta responsabila in fata nici unei persoane fizice sau juridice care foloseste sau se bazeaza pe continut.
14. b. DADAS nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu /etc) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel pierderi.
14. c. In cazul in care un Utilizator/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre DADAS, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii DADAS, conform detaliile de contact, astfel incat DADAS  sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.                              
14. d. DADAS nu garanteaza utilizatorului sau clientului acces pe site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al DADAS.                                       
14. e. DADAS nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.                                             
14. f. DADAS este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Utilizator sau Client prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al DADAS, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura de partea Utilizatorului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.
14. g. DADAS nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
14.g.1. serviciul/produsul va fi potrivit cerintelor clientului
14.g.2. serviciul/produsul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel
14.g.3. produsele/serviciile obtinute gratis sau contracost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului
14.h. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.

15. Politica de confidentialitate

15.a. DADAS garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre DADAS pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre DADAS nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa magazin.dadas@gmail.com, sau prin posta la adresa: SC BORUZ SERV SRL,  cu sediul in CONSTANTA, SOSEAUA MANGALIEI INTERSECTIE CU AUREL VLAICU NR 84, DORALY MALL, ETAJ 1, STAND 151, CONSTANTA, ROMANIA                                  

15. b. DADAS se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.                                      


15. c. Informatiile furnizate catre DADAS sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului DADAS,  etc), conform legilor in vigoare. DADAS nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.                        

15. d. DADAS certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

 • dreptul de a cere DADAS sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
 • dreptul de a cere DADAS sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
 • dreptul de a cere DADAS sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
 • dreptul de a cere DADAS sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa   magazin.dadas@gmail.com, sau prin posta la adresa: SC BORUZ SERV SRL,  cu sediul in CONSTANTA, SOSEAUA MANGALIEI INTERSECTIE CU AUREL VLAICU NR 84, DORALY MALL, ETAJ 1, STAND 151, CONSTANTA, ROMANIA     

 DADAS nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. DADAS nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de DADAS in scopul precizat in prezentul document.

16. Forta majora si cazul fortuit

16. a. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.                      
16. b. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.
16. c. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.           
16. d. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.         
16. e. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 17. c.

17. Litigii

17.a. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre DADAS Utilizatorului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prezentele “Termeni si conditii de utilizare”.                                            
17. b. Orice disputa cu referire la prezentele “Termeni si Conditii” care ar putea sa apara intre Utilizator/Client si DADAS se va rezolva pe cale amiabila.
17. c. DADAS nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.                                    
17. d. Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre Utilizator si DADAS sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.                                      
17. e. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.                                
17. f. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

18. Drepturile de Proprietate Intelectuala (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.dadas.ro, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, imagini statice sau dinamice, text si/sau continut multimedia sau nu, simboluri comerciale prezente pe Site, este proprietatea exclusiva a www.dadas.ro fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare) si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

Clientul/Utilizatorul nu poate copia si/sau utiliza continutul acestui site  in scopuri personale sau comerciale,

Continutul transmis catre clientul/utilizatorul prezentului site prin orice mijloc de comunicare (telefonic, electronic, etc.) sau dobandit de acesta prin vizualizarea, accesarea sau vizitarea site-ului, nu constituia o obligatie contractuala fata de www.dadas.ro.

Este interzisa orice utilizare a continutului prezentului site in alte scopuri decat cele permise expres in sectiunea Termeni si Conditii.

20 Dispozitii finale

19.a. DADAS isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a Utilizatorului sau Clientului.
19.b. DADAS nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
19. c. DADAS isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare. Exceptie fac paginile in care sunt prezentate firmele partenere sau ofertele acestora si unde nu vor fi introduse bannere de natura concurentiala.

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.dadas.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.dadas.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Prin accesarea si utilizarea magazinului online www.dadas.ro sunteti de acord si acceptati, fara limitari sau calificari, conditiile de utilizare, acestea fiind supuse tuturor legilor si regulamentelor aplicabile.